Zoneterapi til børn

3bda59b2ff715e3ab796d944c2e6260e

Zoneterapi til spædbørn og børn – mildt og effektivt!

Zoneterapeut Inès Dessouki har behandlet hundredevis af babyer for skrigetur gennem de sidste 15 år. Spædbørn kan være så urolige og græde så hjerteskærende, at man ikke er i tvivl om, at de har smerter. Det er opslidende som forældre. Barnet har ondt, og man føler sig magtesløs. Hverken mor, far eller baby får hvile. Kolik er en udefinerbar størrelse. Ingen ved, hvad der forårsager de voldsomme skrigeture. Men undersøgelser har indikeret, at der kan være tale om smerter i maveregionen og generelle spændinger. Erfaringen viser, at zoneterapi er et nemt og effektivt virkemiddel mod kolik. Modsat medicinsk behandling er zoneterapi mildt og har ingen negative bivirkninger. Ines Dessouki har gjort behandling af spædbørn med zoneterapi til sit speciale, og hun har gode resultater gennem 15 år som spædbørnsbehandler. Dét – blandet med en god portion børnetække – gør barn såvel som forældre trygge. Og her i klinikken har man lov til at lege med zoneterapicremen og legetøjet… Al legetøj afvaskes naturligvis mellem behandlingerne, så det stærke immunforsvar, zoneterapien opbygger, ikke nedbrydes af unødige bakterier. Zoneterapi styrker barnets immunforsvar og forbereder det på livet i institutionen. Behandlingen giver et skub til de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, så kroppen bruger sine egne ressourcer til at udrense og regenerere sig selv. Langt de fleste spædbørn og deres forældre kommer til Dessouki Akupunktur og Zoneterapi efter anbefalinger fra familie og venner.

Inès Dessouki er specialiseret i zoneterapi til spædbørn og småbørn

Trykket under fødderne bliver tilpasset barnets tærskel og følsomhed. Det er en god idé, at du har mad med til din baby, hvis du ikke selv ammer. Iøvrigt kan amning under behandlingen trøste barnet og flytte fokus fra selve trykket under fødderne.

Kan mit barn sidde stille?

Takket være mere end tyve års erfaring og et godt børnetække er det altid lykkedes Ines Dessouki at gennemføre en børnebehandling. Meget få gange har den første behandling varet kort tid, fordi barnet lige skal føle sig tryg i klinikken og finde ud af at zoneterapi er hyggeligt og harmløst. Der bliver leget med zoneterapicremen og legetøjet, mens mor, far eller bedste læser historie fra de mange børnebøger i klinikken.

 • Rygestop

  Ryge Stop
 • Fodboldskade

  Fodboldskader
 • Allergi

  Allergi
 • iStock_000065539811_XXXLarge

  Baby-zoneterapi
 • Menopause

  Menopause
 • Smerter

  Smerter
 • Astma

  Astma
 • Angry man standing with woman in background. Mature couple is having relationship difficulties

  Stress, angst, depression